Mitt i Rönninge med kort promenad ner till centrum uppförs nu tre lågbyggda bostadshus med trädgård, odlingslotter och en mysig gemensam grill- och lekplats. En perfekt oas för att samla grannarna och ställa till med trädgårdsfest under pergolan.

I Brf Rönnlyckan planeras det för 18 bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Bostadsrätterna är fördelade i tre flerbostadshus med två våningar.

Lägenheterna på bottenplan har egen privat entré i markplan, plan två når du din entré via loftgång. Lägenheterna på plan två har ett praktiskt loft som nås via en trappa i vardagsrummet. Loftet ger extra utrymme som inte räknas in i lägenhetens boyta.

Brf Rönnlyckan ligger i ett tryggt område, kort promenad från sjöarna Flaten och Uttran. Husen är belägna nära centrum med promenadavstånd till tågstationen.

I Rönninge har du nära till naturen samtidigt som det är bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City som du når på ca 30 minuter. Rönninge har mycket goda förbindelser till både Stockholm och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.